EPC keuring

EPC keuring

EPC is de afkorting van energieprestatiecertificaat. Een EPC toont aan hoe energiezuinig een gebouw is. Een residentiële eenheid is bijvoorbeeld een woning, appartement of een collectief woongebouw, zoals een studentenhuis. Het EPC informeert mogelijke kopers of huurders. Soms is een EPC ook nodig als bewijs voor een premie, subsidie of renovatie. Als erkend energiedeskundige type A maken wij graag voor u het EPC attest op.

De EPC Keuring van uw woning

Dit EPC wordt door ons opgemaakt als Energiedeskundige type A.

Onze werkwijze is als volgt

- wij komen ter plaatse en doen de nodige vaststellingen en onderzoek

- wij kijken naar de isolatiematerialen, de ramen, de installaties voor verwarming, koeling, warm water, ventilatie, zonnepanelen, …

- wij voeren dit in een softwareprogramma van de overheid in

- wij leveren uw EPC documenten af

Geniet van onze snelle service en duidelijke prijs - Indien een EPC in combinatie met een asbestattest wordt aangevraagd geniet u een korting van 10% op het geheel!

De prijs is afhankelijk van het type bebouwing

  • Studio: €160 excl. BTW
  • Appartement: €200 excl. BTW
  • Gesloten bebouwing: €240 excl.l BTW
  • Half open of Open bebouwing: €275 excl. BTW

Handelspanden, bedrijven kantoorgebouwen, industrie of openbare gebouwen: prijs op aanvraag. Bezorg ons de gegevens van het te onderzoeken gebouw of plaats en dan bezorgen wij u een offerte op maat. 

Indien er geen bouwplannen of goede schetsen aanwezig zijn kunnen wij zelf plannen aanmaken aan €45 excl. BTW

Wij treden naast Energiedeskundige type A indien gewenst ook op als  gecertificeerd asbestdeskundige inventarisatie en beschikken hiervoor over de nodige OVAM-erkenningen.